Dit onderwerp bevat 4 rubrieken:

Route

Met het openbaar vervoer

Tram

De volgende trams stoppen op Den Haag CS:
2, 3, 6, 9, 10, 15, 16, 17.

Bus

De volgende bussen stoppen op Den Haag CS:
5, 18, 22, 24, 28, 42, 43, 44, 45, 90, 91, 95, 134, 380, 382, 491

Trein

Met de trein vanuit of via:
Rotterdam CS: vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS;
Utrecht CS : vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS;
Amsterdam CS: twee maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS en twee maal per uur een verbinding naar Den Haag CS met één keer overstappen op Leiden CS;
Zoetermeer: vier maal per uur een directe verbinding met Den Haag CS.

Meer informatie

Haagse tram- en busmaatschappij (HTM)
OV-reisinformatie
Website van de NS

Met de auto

Vanaf de A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) of A13 (Rotterdam): volg de borden Den Haag tot het einde van de Utrechtsebaan. Geen afslagen nemen, gewoon rechtdoor rijden. Bij de verkeerslichten linksaf de Zuid-Hollandlaan in. Bij de volgende verkeerslichten nogmaals linksaf, de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in.

Vanaf de N44 (Amsterdam): volg de borden Den Haag Centrum. Op de Zuid-Hollandlaan na de verkeerslichten linksaf de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in.

Meer informatie

Routeplanner ANWB
Routenet routeplanner

Bezoekersprocedure

Bezoekers van de Transitie Autoriteit Jeugd moeten zich aan de receptiebalie legitimeren aan de hand van een geldig identificatiebewijs. Dit conform de Wet Uitgebreide Identificatieplicht. Bezoekers met een Nederlandse nationaliteit kunnen zich identificeren met het paspoort, het rijbewijs of de Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart). Bezoekers met een andere nationaliteit kunnen zich identificeren met een vreemdelingendocument.

Het is raadzaam de contactpersoon binnen de Transitie Autoriteit Jeugd vóóraf de gegevens van de bezoeker door te laten geven aan de receptiebalie. Dat bespoedigt de procedure voor het verkrijgen van een toegangspas.